Jamal Washington 185 Parašė Liepa 22, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Washington. 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Automobilis. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: AHUJIENAS. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://adf.ly/1cXHgr Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve Stanley 35 Parašė Liepa 22, 2016 modas gan geras tik tos jo pačios texturos nelabai man limpa :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Liepa 22, 2016 kažkoks aukštas suspaustas mod, manęs nesugundino. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Liepa 22, 2016 Man irgi kaip ir Juan sakė aukštas ir suspaustas. Man irgi nelabai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 22, 2016 modas gan geras tik tos jo pačios texturos nelabai man limpa :/ Man irgi kaip ir Juan sakė aukštas ir suspaustas. Man irgi nelabai... kažkoks aukštas suspaustas mod, manęs nesugundino. Pritariu jums visiems, na bet gal kam nors patiks . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrew'Extazy 1 Parašė Liepa 30, 2016 Čia suspaustas ir aukštas turbūt dėl jo grafikų, o ne dėl pačios mašinos mod'o. Bet modas lyg ir normalus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas_Otero 257 Parašė Liepa 30, 2016 Prieš keldamas ir sakydamas, kad HQ pagalvok/sužinok ar tikrai yra jis toks... Ratai kiek matau sulindę į žemę, pati mašina beprotiškai pakelta ir visas scale netinkamas, suspausta iš šonų/ilgio ji... Nieko išskirtinio, yra kokybiškesnių šito BMW modų tikrai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Smith 37 Parašė Liepa 30, 2016 Nelabai gražus, geriausiai jeigu nori, kad gražiai automobiliai būtų įsirašai color mod, enb, timecyc ir tau nereikia jokių papilomų modų ir automobiliai gražiai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas_Otero 257 Parašė Liepa 30, 2016 Nelabai gražus, geriausiai jeigu nori, kad gražiai automobiliai būtų įsirašai color mod, enb, timecyc ir tau nereikia jokių papilomų modų ir automobiliai gražiai atrodo. Lengva sakyt, praeis 2-3 sav bus launcheris ir baigsis įsirašai enb, colormod ir t.t :Dd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose