Deividas Meškinis 268 Parašė Liepa 23, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Mesinis • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Pasha_Dotexe • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Žinome, kad šis asmuo yra čyteris ir turėtų rconą gauti...... Daug įrodymų neturiu, bet kadangi visi žino, kad jis čyteris kai aš jį įsodinau į mašiną mašina greit pakilo į orą ir užsidegė. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vardas_Pavarde 3 Parašė Liepa 23, 2016 Ka tu cia svaigsti, cia yra anticheat jeigu pvz insesiu su cytais pas tave i masina as gausiu automatiskai kicka. Mano kalte kad uzsidege? :DDDPats tu gavai kick uz speedhacka :DDD prisidavei pats Lindorian`Ziff 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas Meškinis 268 Parašė Liepa 23, 2016 Kaip aš galėjau kažką prisiduot jeigu 1. Čytų nenaudoju jokių 2. Cleo neturiu jokių. 3. Žinomas čyteris. 4. Čytai visagaliai ir gali viską padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vardas_Pavarde 3 Parašė Liepa 23, 2016 Kaip aš galėjau kažką prisiduot jeigu 1. Čytų nenaudoju jokių 2. Cleo neturiu jokių. 3. Žinomas čyteris. 4. Čytai visagaliai ir gali viską padaryti. O kaip as galejau jeigu as sone sedziu + dar kazkoks zaidejas yra as 1. Nenaudoju cytu 2. Cleo neturiu jokiu 3. Zinomas cyteris, del to necytinu. Lindorian`Ziff 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Liepa 24, 2016 Žaidėjas nebus užblokuotas. • Per mažai įrodymų jog būtent čytino Pasha. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose