Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Swag_Pizza

Swag_Pizza

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Swag_Pizza

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo vakar

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 3 metus

Iš kur sužinojote šį SA-MP serverį:? draugas pasakė man apie šį projektą.

Dėl kokių priežasčių palikot seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį:? Nes šitas serveris mane labai sudomino

Ar įvykdėtę visas apmokymu misijas.? Jei taip, ar tai jas suprasti ir įvykdyti?: Taip visas. Ne nesunku.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi, nuobodžiausi?: Esu dirbęs tik picerijoje, bei gaisrininkuose.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne nesunku, tik reikia pasinaudoti /gps

Ar dažnai naudojatės /gps komandą?: Jai nežinau vietovės tai tikrai pasinaudoju.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties:? Ne.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai,mašinos) ir ar sunku jį buvo rasti: Ne tikrai nesunku

Ar naudojatės /padmins komandą?. Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Dar neteko patirti problemų tai nesinaudojau.

Ar teko naudoti /kviesti komanda? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą: Taip. Reikėjo palaukti tik kelias sekundėles.

Serveryje pateikiamas informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Taip pakankamas ir aiškus. Dar nesu susidūręs su neaiškumais.

Ką jūsų nuomonė serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti mūsų serveryje? Tai reikia tik noro ir kantrybes. Viskas su šiuo serveriu yra gerai

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.