Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Omar_Memphis | Emigruoja.

Omar_Memphis

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Omar_Memphis

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.07.25

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo ~2010, tai jau apie 6 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Radau forumuose ir parekomandavo draugas.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jau senai žaidžiau sampą ir atsirado noras vėl pradėti žaisti, tai draugas pasiūlė pažaisti čia, ir esu girdėjas daug gerų atsiliepimų apie serverio žmonės ir jos valdžia.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivygdžiau, nebuvo sunku nes moku visus SAMP pagrindus, tikėjausi biški greitiensių apmokymų, bet nenusivyliau praleidęs tiek laiko prie apmokymu.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Nieko neteko dar dirbti bandau apsirapsti serveryje ir galvojau pradėsiu nuo žvenybos pažėsiu kaip einasi.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne nebuvo viskas aiškiai buvo parodytą kaip susirasti viską, ir man labai patiko kaip viskas buvo paaiškinta.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, nes esu naujas serveryje ir nežinau kur viskas yra, tai tenka pasinaudoti, taipogi esu naujas prie kaimelių.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar ne, atrodo kad visi žaidėjai draugiški.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip patinka ir labai gerai kad viskas yra nemokamą naujokams tikrai labai padėda nusigauti kažkur.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudoju, ir Administraciją suteikia pagalbą greitai ir sklandžiai.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip kai neradau šalia išsinomuoti mašiną, tai teko išsikviesti taxi ir taip suregavo greitai nors jau buvo vėlu.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Turbūt spalvos labai maišo ir dar nesu priratęs, bet laikui einant turbūt priprasiu ir viskas bus gerai.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Neturiu jokių turbūt gerų įdėju dabar, gal kad galėtu kažkaip greičiau keliauti per kaimelius, net nežinau.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.