Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Tai va sugalvojau sukurti naują temą ir kelti kas kiek laiko vis naujus avatarus, čia jus galite komentuoti, reikšti savo nuomone, bei teigti mano klaidas, būkite geri be reikalo ne freepostinkit, šitie avatarai labiau patiks bachūrams nes jie bus susyja su merginomis, bet bus ir kitokių, tai skelbiu pradžią Jeigu jums patinka avataras nedvėjodami jį galite pasiimti ir naudoti saviems tikslams. update # 1. PATIKO LIKE !!! Ignas Bandito Arnis_Selfie 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 Šitie jau gražesni nei prieš tai kurie buvo vis. Pabandyk su 150x300 dydžiu kažką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 12, 2015 Pabandyk kurt kokius iš filmukų, tokius epic Man tokie praeina Tie tokie puse velnia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 12, 2015 Galėjai kokių efektų įmesti geresnių,bet taip visai *cenzūra*. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Šitie jau gražesni nei prieš tai kurie buvo vis. Pabandyk su 150x300 dydžiu kažką.Ačiu už nuomonė tavo, smagu girdėti kad jau kažkam patinka o dėl kito formato tai ryt padarysiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Pabandyk kurt kokius iš filmukų, tokius epic Man tokie praeina Tie tokie puse velnia Gera įdeja, man patiko, kiek pas kitus gražiai atrodo, reikės ryt pabandyt kažka sukurti ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Galėjai kokių efektų įmesti geresnių,bet taip visai *cenzūra*. Ačiu už nuomone, man geda sakyt bet aš nelabai net moku tų efektu įdėti ;D Ignas Bandito Arnis_Selfie 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Zašibis,bet tik rėmelių truksta. Ačiu už nuomone, aš bandžiau taikit remelius bet nelabai gražiai atrodė, tai nedėjau, kai darysiu kitus bandysiu taikiti kokių gražių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 12, 2015 koki dydy naudoji avatarams? nblg avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 12, 2015 Labai gražus avatarai,omg sėkmės tau toliau,tau šviesi ateitis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 13, 2015 Čia man rodos 150x200 dydis. Tikrai taip aš naudoju 150x200 dydi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 13, 2015 Įmesk kokio kito efekto, bet šaunolis vistiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 13, 2015 Gražus man patiko pajimsiu kelis prie kolėkcijos. Padaryk 150x300 patarimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 13, 2015 Gražus man patiko pajimsiu kelis prie kolėkcijos. Padaryk 150x300 patarimas. Ačiu už nuomone, šendien padarysiu ačiu ka davei užduotį, pasistengsiu įvygditi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Sausis 13, 2015 Man Patiko , gražus sekmės kituose darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 13, 2015 Tai va, po trumpos pertraukos skelbiu update #2, čia jus galite komentuoti, reikšti savo nuomone, bei teigti mano klaidas, būkite geri, be reikalo ne freepostinkit, šitie avatarai labiau patiks bachūrams nes jie bus susyja su merginomis, bet bus ir kitokių, pagal jūsų prašimus kitokio dydžio avatarų nedariau nes mano nuomone jie negražiai atrodo, jei jums patinka koks avataras prašome jį pasiimti ir naudoti saviems tikslams ! PATIKO? LIKE !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 13, 2015 omaigad mai ais. Gražus žiauriai padaryk didesnius ir pasiimsiu aš )) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 13, 2015 omaigad mai ais. Gražus žiauriai padaryk didesnius ir pasiimsiu aš )) Ačiu už nuomonę, ok padarysiu didesnius bet tik ne 150x300 nes taip negražai atrodo o jei nesunku paspausk LIKE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 14, 2015 Gražūs avatarai šaunuolis , taip ir toliau , lauksime 3 update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 14, 2015 Gražūs avatarai šaunuolis , taip ir toliau , lauksime 3 update Ačiu už nuomonę, 3 update bus ryt arba po ryt ;D laukit Ignas Bandito Arnis_Selfie 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 15, 2015 Gražūs avatarai tikrai šaunuolis kad nepating€jai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Gal ir nieko, lauksiu kitų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Nelabai, manau reikėjo labiau pasistengti, gi yra tų visokių PS pamokų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose