Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 27, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Shelby • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: mano pasiūlymas būtų toks:Kad uždėjus tdėžę prie mašinos butu prideta kw jei užsidėtu geras tune mašinai butu pridėta kažkiek tai kw o jei prastas kw nedidetu ir butu pradinis.Pagal kw kiltu mašinos kaina.Mašina turėtu ir pradinius kw.Tas pats galėtu būti ir su motociklais tik cc3. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paivairintu /tdežes sistema • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Erixsas_Hipster Jekasikapi 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Smith 37 Parašė Liepa 27, 2016 Visai nieko tokia įdėja būtų ir vertigesnės mašinos būtų ir gal būtų gerai jeigu būtų daugiau kw(kilowatų) pvz; būtų daugiau kilowatų negu pradine tai + 10-15km/h prisidėtų. Bet čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 27, 2016 Visai nieko tokia įdėja būtų ir vertigesnės mašinos būtų ir gal būtų gerai jeigu būtų daugiau kw(kilowatų) pvz; būtų daugiau kilowatų negu pradine tai + 10-15km/h prisidėtų. Bet čia tik mano nuomonė. +jo tik viena karta tie 10-15km/h prisidet galetum ir nedaugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Liepa 27, 2016 Šita įdėja vpš netinką aš tai prieš nes jai padidėtu mašinu speedas tai kaip Policija pagaus tada? dabar tai su LSPD gali pavyti sultana o kai šitą įdėtu tai niekaip nepavytu tai vą mastykit.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 27, 2016 Šita įdėja vpš netinką aš tai prieš nes jai padidėtu mašinu speedas tai kaip Policija pagaus tada? dabar tai su LSPD gali pavyti sultana o kai šitą įdėtu tai niekaip nepavytu tai vą mastykit.. Tai policijai butu prideta maximalus greitis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis_Topsas 39 Parašė Liepa 28, 2016 Geras dalykas toks įdomiau būtų ) Aš UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Real_Collins 11 Parašė Liepa 28, 2016 Aš prieš . Pd nebepagaus daugelio žmonių Mantas Shelby 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 28, 2016 Aš prieš pd nebepagaus daugelio žmonių Policijai butu tas pats tik jokiu /tdeziu nereiketu det pd butu prideta maximaliai kw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Simas_Duel 0 Parašė Liepa 28, 2016 Aš prieš, jau dabar policininkams dirbti nėra lengva, ir jokių kw mano manymu nereikia Nebent, kad kaina kiltu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresh_Mint 94 Parašė Liepa 28, 2016 Jeigu kažką dar būtų galima sugalvoti policijai, kad nebūtų jiems per daug sunku, tada sakau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose