Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 27, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Shelby • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: mano pasiūlymas būtų toks:Kad uždėjus tdėžę prie mašinos butu prideta kw jei užsidėtu geras tune mašinai butu pridėta kažkiek tai kw o jei prastas kw nedidetu ir butu pradinis.Pagal kw kiltu mašinos kaina.Mašina turėtu ir pradinius kw.Tas pats galėtu būti ir su motociklais tik cc3. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paivairintu /tdežes sistema • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Erixsas_Hipster Jekasikapi 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Smith 37 Parašė Liepa 27, 2016 Visai nieko tokia įdėja būtų ir vertigesnės mašinos būtų ir gal būtų gerai jeigu būtų daugiau kw(kilowatų) pvz; būtų daugiau kilowatų negu pradine tai + 10-15km/h prisidėtų. Bet čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 27, 2016 Šią dieną 2016-07-27 į 11:59, Jessy_Smith rašė: Visai nieko tokia įdėja būtų ir vertigesnės mašinos būtų ir gal būtų gerai jeigu būtų daugiau kw(kilowatų) pvz; būtų daugiau kilowatų negu pradine tai + 10-15km/h prisidėtų. Bet čia tik mano nuomonė. +jo tik viena karta tie 10-15km/h prisidet galetum ir nedaugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Liepa 27, 2016 Šita įdėja vpš netinką aš tai prieš nes jai padidėtu mašinu speedas tai kaip Policija pagaus tada? dabar tai su LSPD gali pavyti sultana o kai šitą įdėtu tai niekaip nepavytu tai vą mastykit.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 27, 2016 Šią dieną 2016-07-27 į 16:00, Bmx_Park rašė: Šita įdėja vpš netinką aš tai prieš nes jai padidėtu mašinu speedas tai kaip Policija pagaus tada? dabar tai su LSPD gali pavyti sultana o kai šitą įdėtu tai niekaip nepavytu tai vą mastykit.. Tai policijai butu prideta maximalus greitis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis_Topsas 39 Parašė Liepa 28, 2016 Geras dalykas toks įdomiau būtų ) Aš UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Real_Collins 11 Parašė Liepa 28, 2016 Aš prieš . Pd nebepagaus daugelio žmonių Mantas Shelby 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 28, 2016 Šią dieną 2016-07-28 į 11:57, Real_Collins rašė: Aš prieš pd nebepagaus daugelio žmonių Policijai butu tas pats tik jokiu /tdeziu nereiketu det pd butu prideta maximaliai kw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Simas_Duel 0 Parašė Liepa 28, 2016 Aš prieš, jau dabar policininkams dirbti nėra lengva, ir jokių kw mano manymu nereikia Nebent, kad kaina kiltu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresh_Mint 94 Parašė Liepa 28, 2016 Jeigu kažką dar būtų galima sugalvoti policijai, kad nebūtų jiems per daug sunku, tada sakau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose