Darius_Adidas 2 Parašė Liepa 27, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Darius_Adidas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Tadas_Chill • Už ką buvote užblokuotas ?: Už Servo daiktų pardavinėjimus už realius pinigus. Užblokavo tada kai neveikė forumas ir nebuvo užblokavimo anketos. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nėra, nes man dabar siunčiasi samp'as, jei reikės numesiu kai parsisiųs. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Nėra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacob_Smith 1 Parašė Liepa 27, 2016 (redaguota) Bet nuotraukų tavęs neatblokuos. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Liepa 28, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Adidas 2 Parašė Liepa 27, 2016 Siunčiasi man samp'as, negaliu padaryt dabar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Liepa 27, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Darius_Adidas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Tadas_Chill • Už ką buvote užblokuotas ?: Už Servo daiktų pardavinėjimus už realius pinigus. Užblokavo tada kai neveikė forumas ir nebuvo užblokavimo anketos. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nėra, nes man dabar siunčiasi samp'as, jei reikės numesiu kai parsisiųs. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Nėra. http://greenside.lt/index.php?/topic/16728-teddy-wudson-banned-darius-adidas/?hl=%2Bu%C5%BEblokavo+%2Bdarius_adidas oke got it Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Adidas 2 Parašė Liepa 27, 2016 Čia gruodžio diena )) Po to buvo atnaujinimas kada visi buvo atblokuoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Liepa 27, 2016 (redaguota) Čia gruodžio diena )) Po to buvo atnaujinimas kada visi buvo atblokuoti *įžeidimai* visų pirma pažiūrėk kas tave užblokavo Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Liepa 28, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Adidas 2 Parašė Liepa 27, 2016 deb*le visų pirma pažiūrėk kas tave užblokavo Pirma neįžeidinėk, ir antra tu užblokavai, tikrai prisimenu, tada kai forumas neveikė kokias 2-3 dienas, Birželio pabaigoje mane užblokinai, dedi free banus paskui atmazini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Liepa 27, 2016 Neatblokuotas. • Nėra įrodymų (nuotraukos) kas tave ir kada užblokavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose