Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 21, 2015 Avatarai išties gražūs, tačiau stockai matyti, todėl ir nesužavėjo . Padaryk update, tada žiūrėsim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 21, 2015 Trečias belekaip žiaurus avataras Na o šeip tai aukščiau naujoko ribos tavo avatarai, puiku. Realybė. Dėkui. Avatarai kokybiški ,bet pernelyg paprasti ir jų labai mažai Mėgstu paprastumą, tai matyti ir iš mano avataro profilio. 3 avataras tai orginalus man patiko Dėkoju. ;] geruliai, ypač tas kur ten boba tupi ir cum ant jos face like, mldc Ačiū Man jie nelabai patiko. Nežinau kaip kitiems. Sėkmės tobulėjant. Nėra ką čia tobulėt, dėkui. Gražūs,prigriebsiu. Dėkui, į sveikatą. ;] Avatarai išties gražūs, tačiau stockai matyti, todėl ir nesužavėjo . Padaryk update, tada žiūrėsim Dėkui, nepatinka man tie su visokiais efektais kai, kai kurie daro. sig,ai tai jo reikia efektų, bet ne avatarams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Morkis_Henris 3 Parašė Sausis 22, 2015 Trečias žiauriai gražus .kurk toliau Pora pasiskolinsiu Mantas_Canse 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/darbai sėkmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose