Xrist 39 Parašė Liepa 28, 2016 Sveiki visi, gryžau vakar į driftą ir nelabai dar kol kas pripratau vėl driftinti su pultu, nelabai išėjo padriftinti tai labai nesmerkit, ačiū, gero žiūrėjimo. Kataitis_Hero Anthony_Marcello Mrs Nobody 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 28, 2016 Nice Kaip ant ledo eina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xrist 39 Parašė Liepa 28, 2016 Nice Kaip ant ledo eina Ačiū labai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Liepa 28, 2016 meh gaila efektų nėra, su jais būtų ir vaizdas patrauklesnis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xrist 39 Parašė Liepa 28, 2016 meh gaila efektų nėra, su jais būtų ir vaizdas patrauklesnis Fenks for jor opinion. :> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Skinny 104 Parašė Liepa 28, 2016 Nesveikas šitas. Jeigu tu ištikro darei pertrauką ir po petraukos taip gerai varai tai nu na. Sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Liepa 28, 2016 Čia tipo taip su JOY STICK šeri? Nes pats mėginęs reik daug praktikos gerai varai kmr mldc sw Pablo Bandit Kuprinė_Plyta 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Marcello 40 Parašė Liepa 28, 2016 Labai gražu, kokį pultą naudoji ? Aš taip pat bandau pramokti šio meno Tačiau sunkiai gaunasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xrist 39 Parašė Liepa 28, 2016 Nesveikas šitas. Jeigu tu ištikro darei pertrauką ir po petraukos taip gerai varai tai nu na. Sekmės Taip, metai be joysticko man atrodo, Ačiū labai!! Čia tipo taip su JOY STICK šeri? Nes pats mėginęs reik daug praktikos gerai varai kmr mldc sw Jo, Ačiū labai už nuomonę! Labai gražu, kokį pultą naudoji ? Aš taip pat bandau pramokti šio meno Tačiau sunkiai gaunasi. PS3 joystick'as, patariu toliau treniruotis, kad palengvint tavo praktiką tai geriau žiūrėk va šitą kanalą: https://www.youtube.com/user/UnitDoriftarir bandyk kamerą valdyti taip pat bei driftint taip pat ir žiūrėt kaip jis ratus *cenzūra*, taip aš pats išmokau driftinti, sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Liepa 28, 2016 Jei nebutu šitos muzikos nesukeltu tokio užsidegimo kartoti video, nes eina driftas, kaip per sviesta. Labai gražiai laukiu dar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Liepa 28, 2016 Ten kur mieste driftini tai vpš taip gerai atrodo. Kaip per ledą driftina net gražu žiūrėt. Sėkmės tobulėjant, lauksim daugiau tavo video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xrist 39 Parašė Liepa 28, 2016 Ačiū labai visiem kurie pakomentavo, tikrai labai šildo, ir padrasinat mane kurti daugiau video, o jų tikrai bus, laukit. Dar kartelis ačiū jums! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose