Eligijus. 177 Parašė Liepa 28, 2016 GTA SA Mission trailer "LAST DAY IN ARMY" Mission's gameplay is coming soon... Vertinam, misija kuriu aš vienas. Jokios reklamos nėra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Liepa 28, 2016 meh per daug juoda, lievi ugnies efektai ir dar mažas fps Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus. 177 Parašė Liepa 28, 2016 meh per daug juoda, lievi ugnies efektai ir dar mažas fps Dėl FPS jau mano klaida, čia tik vaizdo įrašas. Pati misija bus GTA SA grafikos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Liepa 28, 2016 Tikrai patiko viskas iskyrus tai kad labai tamsu yra ir tikiuosi greitai ikelsi pilna video t.y tavo misija traileris tikrai mane sudomino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose