Ignas_Fashio 35 Parašė Liepa 29, 2016 Samp_Life Jamal Washington Martynas_Green 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Liepa 29, 2016 Man tai asmeniškai tokie fantastiniai nepatinka, per daug spalvų ir negražiai išdeliotos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Samp_Life 0 Parašė Liepa 29, 2016 O man visai graziai, +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Fashio 35 Parašė Liepa 29, 2016 Man tai asmeniškai tokie fantastiniai nepatinka, per daug spalvų ir negražiai išdeliotos. Atsiprašau. Gal galėtumėte pateikti keletą pavyzdžių jūsų skonio pabandyčiau kažką sukurti. Jei kam reikia renderių štai http://imgur.com/a/6wDyR Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 30, 2016 Tikrai gražus darbeliai, šaunu jog daliniesi, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Liepa 31, 2016 Sveikas Fashio 2 - darbeliui visiškai nepritaikytas fonas čia apie ta miestą Visiškai nesižiuri man pasistenk užmest kažką kito. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Liepa 31, 2016 Pirmas tai toks normalūs, o antras ledas x)) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tishawn_Wilson 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Nu ką žinai, nelabai kas ir gražaus. Kažką geresnio sukurk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Paprasti ir neblogi darbeliai sekmes tobulejant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Owen_Rutherford 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Kaip sakoma "giwenime svarbeusia kazka dariti". Šiaip asmeniškai, man "too flashy". Bet galiu suprasti žmones kuriem tai patiktu.Svarbiausia, tesk savo darbelius and keep improving.))) Jeremy_Redwood 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose