Anow_Debri 27 Parašė Liepa 30, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Anow_Debri • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Inv/lag.cs • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Sakysit kad jam lagina, tad iskarto padariau foto su jo pingu: http://www.part.lt/img/eaa8a3298cabbabca0c9623d4d293f3b442.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anow_Debri 27 Parašė Liepa 31, 2016 (redaguota) Video ant galo uzsibugino nekreipkit demesio. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 11, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvis_Srekas 1.218 Parašė Liepa 31, 2016 Malonu, kad taip manai, nes vakar sukilo ping'as, aš esu ekstrasensas ir žinojau, kad bandysi kažką rašyti.. Myl. Va fotkes, net ir po raundo pabaigos niekur manęs nenukėlė. Taip pat ir žmonių nerodė tik chat. Net ir laikas nesikeičia raundo, visur 40 sec. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
*Camel* 65 Parašė Liepa 31, 2016 (redaguota) Man šiandien tas pats buvo alt neveikia, prašiau kill padarė ir paspaudžiu keliauti į ligoninę atsirandu vėl round pradžioje ir toliau galiu ramiai dm šaudytis, tai atsijungiau ir tada viskas ok vėl buvo. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 11, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anow_Debri 27 Parašė Liepa 31, 2016 Man šiandien tas pats buvo alt neveikia, prašiau kill padarė ir paspaudžiu keliauti į ligoninę atsirandu vėl round pradžioje ir toliau galiu ramiai dm šaudytis, tai atsijungiau ir tada viskas ok vėl buvo. cia ne delto... ikelk foto td su tavo pingu? nes as ikeliau ir jis normalus buvo, Btw, jei lagino kodel neatsijungei o isnaudojai laga? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvis_Srekas 1.218 Parašė Liepa 31, 2016 cia ne delto... ikelk foto td su tavo pingu? nes as ikeliau ir jis normalus buvo, Btw, jei lagino kodel neatsijungei o isnaudojai laga? Logus tegul patikrina, parašiau adminam /padmins kad neeina išeit iš dm zonos, Teddy pasiūlė /kill , bet nužudė balanas ir išėjau. Apibėgau ratą, nes nieks nešaudė į mane ir nieko aplink nerodė, todėl nežinojau, kad į mane kažkas šaudo. Būtų neužlaginę, eitu normaliai raundo laikas, nesivelsiu į tavo beviltiškas diskusijas, tegul sprendžia adminai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Liepa 31, 2016 Žaidėjas nebus užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose