Max'Respect 26 Parašė Liepa 30, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Max_Respect 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : Haku_Rinha 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : Jis mane jeigu bendrame chate įžeidinėtu tai būtų kitas reikalas, tačiau jis įžeidinėjo privačiai (/sms) manau už tokį neadekvatu elgesį ans turi būti nubaustas. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vladis_Separatistas 8 Parašė Liepa 31, 2016 (redaguota) Tai tau geriau kad per visa serva gaidintu nei per sms ? Tuo labiau kaip matciau ji palikot surakinta kai mane vezet? Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 1, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Liepa 31, 2016 Tai tau geriau kad per visa serva gaidintu nei per sms ? Tuo labiau kaip matciau ji palikot surakinta kai mane vezet? 1. Pašaliniai komentarai draudžiami. 2. Ar palikom ar ne ne tavo reikalas, veliau atrkinom. 3. Išmok lietuvių gramatikos... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Užtildytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose