M'Blooperis 56 Parašė Liepa 31, 2016 Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Modys_Bloopers 2) Kokios pagalbos jums reikia?: kad veiktų sampas. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą:Neveikia samp, kai bandau prisijungti į serverį meta lentelę - At least directx 9. Bandžiau rašyt tuos directx 9 , bet nieko , gal bloga versija intaliavimo , gerai nežinau, prašau padėkit .... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Drift 4 Parašė Liepa 31, 2016 jei naudoji enb istrink, gali per naujo isirasyt gta, ir gali pabandyt isirasyt directx 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M'Blooperis 56 Parašė Liepa 31, 2016 AS katik kompiuterį susiinstaliavęs, ir directx 11 jau yra irašyti, ENB nenaudojau ir su juo man neveikia, gg sampui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Liepa 31, 2016 AS katik kompiuterį susiinstaliavęs, ir directx 11 jau yra irašyti, ENB nenaudojau ir su juo man neveikia, gg sampui Tu naudoji modus kokius nors? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M'Blooperis 56 Parašė Liepa 31, 2016 katik Gta su samp isirases ir neveikia , nu katik perinstaliuotas kompas , naujas dar... tai.... kaip as galeciau palost su modais jei isvis neveikia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 Man tas pats buvo, tau gali būti su*cenzūra*i draiveriai, man buvo lygiai tas pats, nuvežiau pas meistrų sutvarkė draiverius ir vėliau vėl galėjai žaisti sampą. Manau vertėtų pabandyti ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Peilis 13 Parašė Liepa 31, 2016 Driverius atsinaujink ir daryk rr 100proc working Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San_Xenon 52 Parašė Liepa 31, 2016 Internete susirask savo driverių auto updaterį (Nvidia, Intel, nžn kokie tavo) ir atsinaujink juos. Manau turėtų padėt. (Instaliuojant directx 9 nemetė error ir viskas gerai įsirašė?) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama. Pagalba suteikta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose