Emilis_Raag 7 Parašė Liepa 31, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emilis_Raag Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015/07/11 16:09:05 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : apie 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : su draugais ieškojome naujo gero serverio, ir atradome šį, tikrai gerą serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : šiame serveryje jau seniau žaidžiau, tačiau buvau joinines sarg serverį. Jame praradau visus pinigus, verslą nes ilgai nebežaidžiau. ir dabar norėčiau sugryšti čia, siekti to pačio ką turėjau seniau. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visus dirbau su pakvietimu, ir 2 be pakvietimo (Tai DPD Siuntose, ir TAXI), taxi man labai patiko, buvo pelningas, netruko treniruočių, iškvietimų ir t.t Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Tam yra GPS, Tikrai ne. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, dažnai, kai reikia nuvykti iš taško A į tašką B. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, buvau. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Jo tikrai netrūksta, kaimeliuose jų tikrai yra, galima išsinuomoti. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau, adminai man padėjo Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko daug kartų kviesti mechanikus ir taxistus, bei kelis kartus policija ir medikus. Taxi, Mechanikai greičiau reaguoja į iškvietimus. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas buvo aišku, nekilo problemų. jei ir buvo, tikrai neatsimenu. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Galbūt reikėtų daugiau Event'ų daryti iš xp, pinigų, tai juos dar labiau pritrauktų žaisti šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Liepa 31, 2016 Neemigruotas. • Vartotojas Emilis_Raag jau yra emigruotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose