Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 Sveiki pamačiau kad daug kam reikia 150x150 avatarų. Tai va pasistengiau ir paieškojau. Tikiuosi patiks. [V5] Athelstan David_Kentas fuckas 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 Dar biškuti. Andrew'Extazy smotrim Psichas 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrew'Extazy 1 Parašė Liepa 31, 2016 Wow. So hot. I rate it 9/11 lmao, would rate it again. Good job Jamal Washington 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 Wow. So hot. I rate it 9/11 lmao, would rate it again. Good job Dėkutiz, aš anglu nemoku tai , V6 bus irgi 150x150 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Labai, labai gražus avatarai iškarto metu reputacijos mygtuką Dar tokių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Labai, labai gražus avatarai iškarto metu reputacijos mygtuką Dar tokių. Ačiū labai, gerai pasistengsiu ikelti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Yra pora nematytu bet dekui kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Yra pora nematytu bet dekui kad daliniesi Man tai visi nematyti, bet nieko, prašom seniuk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Salvatrucha 89 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Gražūs avatarai tikrai , bet kolkas turiu savo viena gal kada ir paimsiu. Malačius gražūs tikrai. ` Sančhezas Vialpando_Cesar 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Gražūs avatarai tikrai , bet kolkas turiu savo viena gal kada ir paimsiu. Malačius gražūs tikrai. Ačiū tau labai Tommy, galėsi paiimti, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Tikrai, kad good job. Ant tokių avatarų reputacijos mygtuką negaila paspaust. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Tikrai, kad good job. Ant tokių avatarų reputacijos mygtuką negaila paspaust. Ačiū tau už gerus žodžius, labai malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 labai gražūs avatarai, spaudžiu rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Pasiiemiau tik vieną, nes tik vieną radau kuris man patiktų, sėkmės toliau tokiuose darbuose. Ir beto man nlb patinka tie visokie anime apie gangstas ir pan.. ta prasme juodaodžių, nes man atrodo rasištiškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 labai gražūs avatarai, spaudžiu rep. Ačiū labai tau, gerai lauksiu. Pasiiemiau tik vieną, nes tik vieną radau kuris man patiktų, sėkmės toliau tokiuose darbuose. Ir beto man nlb patinka tie visokie anime apie gangstas ir pan.. ta prasme juodaodžių, nes man atrodo rasištiškai. Gerai kad pasiiemiai, kam patinka kam ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Athelstan 13 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Puikūs avatarai,paimsiu porą. Keep doing yo thing Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Puikūs avatarai,paimsiu porą. Keep doing yo thing Thx bro, gerai pasistengsiu ikelti dar daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Karka 1 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Jeigu mums reikėtų avatarų patys susirastume, bet tu šį darbą padarai už mus, tai yra šaunu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Jeigu mums reikėtų avatarų patys susirastume, bet tu šį darbą padarai už mus, tai yra šaunu. Nu tai niekas nedraudžia paieškoti, bet žinai man tai neproblema paieškoti ir pasidalinti su jumis, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve Stanley 35 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Puikus avatarai, jeigu galėtum paeškok tokie kaip mano avataras tokio tipo ir aišku 150x150 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Puikus avatarai, jeigu galėtum paeškok tokie kaip mano avataras tokio tipo ir aišku 150x150 Sveikas, ačiū tau, vėliau paieskosiu kai nebus ka veikt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Psichas 3 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveikas. Avatarai neblogi. Man labiausiai patinka tai su merginomis. Sėkmės ieškant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveikas. Avatarai neblogi. Man labiausiai patinka tai su merginomis. Sėkmės ieškant toliau Sveikas, geriau pasistengsiu paieškoti panikių, sėkmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugpjūtis 4, 2016 Priviet kenty, avatarai neblogi gal 150x150 su "serioza mestnyj" susuk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 4, 2016 Priviet kenty, avatarai neblogi gal 150x150 su "serioza mestnyj" susuk. Zdaruow kenty, ačiū ačiū, vėliau kada pabandysiu paieškot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose