Leonard_Martinez 37 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Tematika labai kartojasi, norėtusi kažko naujo, ir unikalesnio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Tematika labai kartojasi, norėtusi kažko naujo, ir unikalesnio. Sveikas, gerai supratau tavo mintį kitą kartą pasistengsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Man asmeniškai avatarai tikrai labai patiko,toki rimtesnio pobūdžio. Mldc. Jamal Washington Ponas_Narkomanas Luca_Muca 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 5, 2016 Man asmeniškai avatarai tikrai labai patiko,toki rimtesnio pobūdžio. Mldc. Sveikas, ačiū tau labai už gera nuomonė, stengsiuos kuo geresnių prikelti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Man gražūs tavo avatarai pagrobiau pora. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Man gražūs tavo avatarai pagrobiau pora. Dėkui. Andrew , matytas veidas, ačiū labai, sėkmės naudojant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Tu kurk greiciau V6 norim norim nauju Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Tu kurk greiciau V6 norim norim nauju Gerai seniuk, pasistengsiu kuo greičiau :* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose