Lindorian`Ziff 13 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lindorian Zifforizen • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kiek pastebėjau serveryje yra labai mažai veiksmų, taigi mano pasiūlymas būtų, kad reikėtu įdėti daugiau veiksmų + parašius /veiksmai neatidaryti lentelės, nes labai nepatogu, manau būtų geriau, kad parašius /veiksmai į chata tiesiog parašytu visus veiksmus pvz /pee /gro /fall ir t.t, o norėdamas baigti veiksmą tiesiog parašytum /baik ar kažką panašaus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintu žaidimą, būtu galima daryti geresnius video, daryti geresnes nuotraukas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Clement`Brachwalli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Clement`Brachwalli 3 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Žinoma tai būtų tikrai geras atnaujinimas, serveris būtų šiek tiek turtingesnis ir gyvybingesnis. Spaudžiu +Rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne'Moretti 100 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Jo aš irgi tą dalyką pastebėjau, būtų žymiai įdomiau su veiksmais visokiais ir kt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guest Chestnyj_Chelovek Parašė Rugpjūtis 2, 2016 (redaguota) Pilnai sutinku ! Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 11, 2016 Chestnyj_Chelovek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 užtektu ir /baik komandos bent man jos truksta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Mod'ą atsisiusk, yra jau prie legalių cleo fil'ų... Bus tų veiksmų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose