Bmx_Park 79 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Skinny(Bmx_Park) • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Set • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdyma. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/fJowj Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toni'Set 12 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 ka cia irodo tos ft? cete as klausiu taves kodel saudai shiluminis_punktas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Ft kai nužude mane tai va nebeverk ..,..,, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toni'Set 12 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 o tai kam tu saudei mane? shiluminis_punktas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Tam kad tu trugdei man ir aš tave ir tavo drauga nušaut norėjau o tavo draugas mane nušove ir paskui tu mane nužudei so ... verksniai 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toni'Set 12 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Tam kad tu trugdei man ir aš tave ir tavo drauga nušaut norėjau o tavo draugas mane nušove ir paskui tu mane nužudei so ... verksniai 2 kaip as tau trukgdziau? antra karta kai atvaziavau iskarto saudyt pradejai velnias ka tu cia buri shiluminis_punktas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Anketa patvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose