Valdux_Samp 0 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveiki visi, esu Valdux_Samp, Tikrasis vardas yra Valdas. Man yra 17 metų. Esu iš Jurbarko r. Laisvalaikiu užsiimu street workout, pool ir pan.. Labai nemėgstu melo Visuomet siekiu kažko daugiau nei įprastai . Stengiuosi pasiekti užsibrėžto tikslo Nuotrauka nuotrauka nuotrauka Malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Trumpai ir aiškiai, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveikas malonu susipažinti linkiu sėkmės žaisti toliau savo csgo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveikas Valdai,sėkmės tau gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Gta 141 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 (redaguota) Sveikas, malonu, jog prisistatau. Sėkmės tau Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; http://greenside.lt/index.php?/topic/32454-prisistato-badis-meile/?p=197760 http://greenside.lt/index.php?/topic/32452-pristatau-valdux-samp/?p=192995 Redaguota Rugpjūtis 15, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Negavo pavo atėjo į gs ps svaikas valdai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mack 56 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 (redaguota) Sveikas, sėkmės tau šiame projekte, jei reikės pagalbos, kreipkis į mane! Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Bent jau daugiau nuotraukų įdėtum... Bet vistiek sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose