Erlis 0 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 (redaguota) Sveiki hebra.Prisjungiau pirma karta i serveri, ir matau zinute kad esu uzbanintas.Nors pirma karta prisijungiu i serveri.Cia del to, kad IP vienodi gal ar panasus.Ar yra budas kaip nors suderinti kad galeciau pradet zaist?Veikejo varda matau pirma karta. Narys bаudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Matosi kad nori atsibanint nes neiperki unban. Ir tu tikrai zaidei nes uz tave nieks nezaidzia. Tai kad taves neatbanins. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erlis 0 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Matosi kad nori atsibanint nes neiperki unban. Ir tu tikrai zaidei nes uz tave nieks nezaidzia. Tai kad taves neatbanins. Nezinai nebumbek. Uz mane niekas ir nezaide, sakau IP panasus gal nes ne pirma karta man jau taip.TELELANAS gryba pjauna, kas yra su tuo susidure patvirtins.Mano IP visiskai kitoks nei to zmogaus 100% ir administracija gales pasiziuret, be problemu parodysiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Koks nick uzbaninto? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erlis 0 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Tony_Baluchin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Uzblokavimo data? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erlis 0 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Uzblokavimo data? http://www.part.lt/img/5be02fcdb7c77fcb4fd59b0d76983c01387.png Va screen'as.Ir iskart klausk ko reik o ne po viena zinute. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama dėl temų kūrimo taisyklių pažeidimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose