Geshis 1 Parašė Vasaris 25, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Khaperu_Geshis Jūsų vardas realiame gyvenime : Lukas Šidlauskas Kiek jums metų ? : 1994-08-04 (20 metų) Iš kokio miesto esate? : Marijampolė Jūsų charakterio savybės : Na esu gan draugiškas , linksmas žmogus. Lengva su manim bendraut , niekada nesiveliu į problemas jeigu tai tikrai yra nebūtina. Esu vienas iš tų ramesnių žmonių , kurių jei neužkabinsi nieko ir nebus Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? Na tarnauju KASP'e ( Krašto Apsaugos Savanorių Pajėgose) , Dirbu UAB "Ekskomisarų biuras" apsaugos įmonėj , šiaip esu su KASP'u tarnavęs ir užsienį , ne tik lietuvoje. Kas norės paklauskit papasakosiu plačiau Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Tiesą pasakius leisiu tai nuspręsti jums. Nes apie save , nei gero nei blogo negaliu sakyti Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Gillera 3 Parašė Vasaris 25, 2015 Sveikas sekmes zaidime , ir gyvenime ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 26, 2015 Sveikas Lukai , malonu susipažinti , reikės pagalbos kreipkis . Geshis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Geshis 1 Parašė Vasaris 26, 2015 Sveikas Lukai , malonu susipažinti , reikės pagalbos kreipkis . Sveikas ir dėkui. Reikės kreipsiuosi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Vasaris 26, 2015 Sveikas malonu! Sekmės tau šitame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ecore_Genx 0 Parašė Kovas 12, 2015 (redaguota) Sveikas, Malonu susipazinti , gero zaidimo Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus -Edis_Kingston Redaguota Kovas 12, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose