Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Bet kitiems veikia ant tokiu tlf kaip mano. Bet jei kas nors pades duosiu 100k ir nzn ka dar. Viska atiduosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Ar bandei per Mobogenie programa parsisiust Pokemòn GO ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 tuoj pameginsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Per mobogenieneranda Pokemon GO nu krc ryt pasiziuresiuainu gult as. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Reikia rasyti Pokémon GO ant e reikia virsui kircio. Nu man tai ejo paraisiust per mobogenie ir viskas veikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Per Mobogenie Neeina parasiau viska kaip tu sakei. Atsiunciau jungiuosi ir vistiek meta i meniu mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose