Linas'Dpro 52 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Linas_Dpro • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Grigori_Nachmovsky • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=4BcDInqX9ZM&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grigori`Nachmovsky 1 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Tadai, as sita ivyki visa filmavau, bet paziurejas medziaga visa juoda, tu man nepataikei tazerio ir tave sucbuginau, paziurek i mano pinga. MATOSI PER VIDEO KAI ATsigulei as begiojau, nors tazeris buna ilgokai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 "Tadai, as sita ivyki visa filmavau, bet paziurejas medziaga visa juoda" - Dar vienas atmazas -.-, o kaip paaiškinsi tą, kai buvai surakintas, keitinėjai ginklus, o padarius patikrą ginklų nebeturėjai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grigori`Nachmovsky 1 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 "Tadai, as sita ivyki visa filmavau, bet paziurejas medziaga visa juoda" - Dar vienas atmazas -.-, o kaip paaiškinsi tą, kai buvai surakintas, keitinėjai ginklus, o padarius patikrą ginklų nebeturėjai? atg padare gi man kazkuris is jusu admynisitaatorius tadai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Tai taaaip... Normalus esi, tiek galiu pasakyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grigori`Nachmovsky 1 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Tai taaaip... Normalus esi, tiek galiu pasakyt as jau nurautu stogu esu srr Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Anketa patvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose