Dovydas_Pro 13 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dovydas_Pro. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Fruktas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas (stay on bike). • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=gOHdg-_zUuk&feature=youtu.be Camel_Active 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Ar čia lagina video ar kas, bet kodėl kai tu į mane atsitrenkei, aš atsiradau kitoje vietoje? Na šeip neblogas bandymas, bet tiesiog kai trenki su mašina į motociklą šonu - nenukrendi + nebuvo toks stiprus smūgis but still nice try . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Pro 13 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Ar čia lagina video ar kas, bet kodėl kai tu į mane atsitrenkei, aš atsiradau kitoje vietoje? Na šeip neblogas bandymas, bet tiesiog kai trenki su mašina į motociklą šonu - nenukrendi + nebuvo toks stiprus smūgis but still nice try .• Kad ir kaip trenktumeisi nukrenti.• Greitis buvo pakankamas nukristi. • o tas teleportas tavo į kita pusę tai stay on bike cheato pasėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Pro 13 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Be to dar sobas yra toks dalykas jog paspaudi mygtuką ir tave pasuka 90 arba 180 laipsnių kampu. Taip kad čia ne lagas o tavo sobas. Dėl to tave ir pateleportavo į kitą vietą nes buvo trukdančių objektų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Gali nueiti į serverį ir patestuoti šį dalyką, trenkis į motociklą tokiu greičiu ir pamatysi. Jeigu tu tai vadini "čytais", tai reikėtu puse serverio užblokuot, nes visiem taip gali nutikt žmogau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Pro 13 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Neišisukinėk kiek anksčiau tave trankiau prieš filmuojant ir iš priekio ir iš galo .. Nekritak. Tai neišsisukinėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Anketa nepatvirtinta. • Per mažai įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose