Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[BLOG] Mano kelionė per SA-MP ir ne tik.

Geshis

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki kadangi vis daugiau pradedu įsivažiuoti į projektą galvoju "majį" velnias pabandysiu ir aš kažką sukurti. :)

 

Chapter I. - Atėjimas į SA-MP ir LRG

 

Būdamas dar vaikas (nekalbu jau apie 2004 metus , kai pradėjau GTA , tada buvo tik 9 metai ..) gal 14 metų tiksliai nepamenu su klasiokais sugalvojome išbandyti kažką naujo. L2 , CS jau buvo atsibodę ir tada sužinojome , kad galima GTA San Andreas žaisti per internetą (multiplayer). Taigi kodėl gi neišbandžius šitos naujovės. 
Tuomet mes buvo penkiese ir pradėjome žaisti , kaip dabar atsimenu LRG serve. Ot tai laikai buvo ... Prisiminus net kvapą užgniaužia.. Nuo tos dienos iki dabar taip iš-modernėjo SA-MP , kad vos eina atpažinti. Gerai atgal prie LRG - tuomet nežinojome ką reikia čia daryti , kaip žaisti ... Tiesiog ėjom ir šaudėm visus , kol supratom , kad čia ne tik šaudyt reikia .. Mano pats pats pirmas darbas buvo Policijos Departamente , kaip dabar atsimenu tuo met dar PD direktorius buvo Marijampolietis Carl_Johnson , ot tai žmogus buvo , gerai sutarėm. Praėjus kažkiek laiko tapau PD pavaduotojas ir išbuvau vos ne 2 metus ... Dabar jau daug kas nepamena nei manęs , nei Carl'o , o tuo met kur tik nueisi į kokį projektą visur žinodavo kas buvai. Tuo met , kaip ir daugumoje kitų projektų mano žaidimo vardas buvo Lukas_Sidla.. Dar ir dabar daug kur aš jį naudoju , vis gi tai mano tikrasis vardas .

 

Chapter II - Perėjimas į SARG

 

Jei gerai atsimenu tai buvo 2010-04-20 , kai LRG prasidėjo darytis nesąmonės , admin banindavo , mes su Carl'u ir kitais draugais pasitraukėme iš projekto. Visai neseniai buvom sužinoję apie naują projektą SARG ir su jauduliu laukėme to momento kada gi jis startuos ogi startavo 2010-05-06 , kaip dabar atsimenu tą dieną SARG servas tiesiog lūžo nuo žmonių dar tada limitas buvo tik 50 žaidėjų , buvo iššūkis prisijungti. 
SARG projekte išbuvau apie 2 metus. Kur tik nebuvau ... Policijos Departamentas , S.W.A.T. , Armija , F.B.I. , Apsauga , Corleone , Mechanikas... Gal nebuvo tokios teisėsaugos šakos , kur nebūčiau buvęs direktorius arba pavaduotojas...

Kai pagaliau pasiekiau to ko norėjau, turėjau dvi mašinas , prabangų namą , S.W.A.T. direktoriaus postą , du verslus ir taip tariamą sa-mp žmoną. Į tas "vestuves" atėjo visas projektas. Nemeluosiu vestuvės tesėsi visą , visą dieną. Ir ką tu galvoji po kiek laiko sužinojau , kad ji iš Marijampolės... Nuo tada vis mažiau laiko skirdavau SA-MP'ui , o daugiau laiko jai. Išdraugavome du su puse metų , kol ji išvažiavo su tėvais į Ameriką gyventi.. Kažkaip SA-MP neatrodė jau patrauklus , todėl stojau į Šaulių Sąjungą. Ir mečiau SA-MP...

 

Chapter III - Prisikėlimas ir mirtis

 

Taigi dienos bėgo . Kai sukako 17 , kaip dabar atsimenu (2012-08-04) prisiminiau SA-MP ir SARG projektą. Prisėdau , pažaidžiau , bet jau SARG nebebuvo toks kaip buvo... Todėl aš jį palikau .. Aišku kartas nuo karto sugrįždavau tiek į SARG tiek į LRG , bet buvo jau nebe tas ... 
Pusbrolis pasiūlė naują servą. RLS , ot tai projektas buvo... Visi SARG , LRG senbuviai žaidė tenai , pasijutau , kaip namie. Taip gera sugrįžti dar nebuvo...

Bet ilgai tuo negalėjau džiaugtis ... Sukako 18 metų , stojau į kariuomenę , baigiau mokyklą. Kompiuteris dabar jau neberūpėjo. Tada buvau tarnavęs vos pusę metų , kai gavau pasiūlymą vykti į Afganistaną 7-8 mėnesiams. Na ką , kodėl gi ne pagalvojau .. Jaunas , impulsyvus , norintis pamatyti taip vadinamo veiksmo. Ir išvykau. 
Dabar kalbat galima juoktis apie tai , bet tie 7-8 mėnesiai žmogų pakeičia , pakeičia ne laikas prabūtas , bet daryti darbai , matyti dalykai. Grįžęs namo , atlikau toliau tarnybą Savanoriuose. Bet prisėdus prie kompiuterio ir jį įsijungus pamačiau icon'ą (SA-MP).. Prisijungiau ir iš tiesų pasijutau , kaip gyvendamas kitą gyvenimą. Bet greitai jį mečiau , nes atsirado daug svarbesnių dalykų... :)

 

Chapter IV - GREENSIDE projektas

 

Taigi po pusantrų metų pertraukos vėl grįžau į SA-MP. Bet grįžau į naują projektą LT-Life , kuris buvo labai neilgai. Ten iškart išrinko mane ARMIJOS po to S.W.A.T. direktoriumi , visi sakė , kad komanda buvo auksinė , nes juos valdžiau geležine , griežta ranka. Po to tapau ir Emigracijų prižiūrėtoju.. Bet projektą pavogė. Vaikščiodamas per svetaines SUPERGAMES svetainėje radau GREENSIDE . Paspaudžiau , prisijungiau ir man taip patiko. Patiko MAPP darbai ir kaip visas map sumappintas... Draugiškas kolektyvas ,bei administracija. Tiesą pasakius pasijutau vėl , kaip senais gerais LRG laikais...

Ačiū skaitytojams už dėmesį. Teksto autorius Khaperu_Geshis "Lukas_Šidla"

Tikiuosi jums patiko , nors ir trumpas.
 

Redaguota Geshis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, matau pradėjai žaisti ten kur daugelis seniausių žaidėjų. Tačiau dėl PD pavaduotojo pamelavai :P arba sumaišei vietoi metų mėnesius. Johnsona lyg ir pamenu, gaila tavęs ne. Sėkmės projekte.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, matau pradėjai žaisti ten kur daugelis seniausių žaidėjų. Tačiau dėl PD pavaduotojo pamelavai :P arba sumaišei vietoi metų mėnesius. Johnsona lyg ir pamenu, gaila tavęs ne. Sėkmės projekte.

 

Tai aš dabar ir galvoju , kur matytas man Nadal'is .. Dėl PD pavaduotojo nemeluoju , dievas mato :) Gali būt , kad sumaišiau mėnesius , vis dėl to senai tas buvo :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Buvo labai įdomu paskaityti. Jeigu tai tiesa ir tu buvai Afganistane, aš tave labai už tai gerbiu. Nes ne kiekvienas išdrįstu ir sugebėtu ten išvykti. 

Taip tikrai buvau. Buvau ką tik įstojąs ir gaut tokį pasiūlymą buvo tiesiog WOUW... Nors ir su paramos grupe , bet vistiek :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.