Legal_Frost 46 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Legal_Frost Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Nuo 2016.08.02 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Teamspeak3 sedejau atejo draugai sako ateik y GreenSide sako kaimeliai pagalvojau reikia pabandyt nu ir pabandziau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes tas serveris apie jy neturiu zodziu visi nesamones daro o GreenSide viskas gerai nera zmoniu kurie beveik daro nesamones. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip visus yvykdziau lengva buvo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Nu visus dirbau be pakvietimu tai idomiausias siukslininkas ir pilningeusias o nuobodziausias tokio nera pagal mane. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :Tikrai ne man aprode serveryje taxistas kai prisiregistravau. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :Ne daznai viska atsimenu. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip buvau su peiliu padurtas,nusautas belekiek kartu. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Pakanka visko lengva rasti buvo. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Nu jei parasau koky 3karta tai padeda.O kartais is pirmo parasai ir padeda. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Taip buvau naudojas suregavo tikrai greitai per kaskur 30sekundziu atvaziavo medikas. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakankamas ir aiskus viskas. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Nu man paciam su pinigais ir xp sunku tai reikia ideti mano manymu kaskokia dar gamykla. Your_Suck 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose