Spri_Teee 14 Parašė Rugpjūtis 12, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spri_Teee • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas būtų šiek tiek naudingas, kad prie skelbimų kontoros būtų saugi zona ir niekas negaletu saudyti į žmones, nes daug ką tai nervina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebūtų pasipiktinusių naujokų, kurie nori paskelbti skelbimą ir juos nušauna. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): #Pro Mindaugas :* Wolking_Dead 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Levrone 40 Parašė Rugpjūtis 14, 2016 Tikrai kad už kadangi užknis kai rašai skelbimą ir kas nors iš nugaros papjauna su peiliu... Ngsinis'Juda 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tough_Egyz 113 Parašė Rugpjūtis 14, 2016 Reikia, reikia šitos įdėjos, nes ateina tokie du besmegeniai Švilpa su savo sunum Karoliu_Bmw ir šaudos tas tikrai užknisa, reikia , kad ši idėja būtų įgyvendinta, reikia , už , už , už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Rugpjūtis 14, 2016 Reikia reikia sitos idejos nes ryzynas pereina cia.. Yra dar kaikurios vietos kur taip pat galetu buti saugi zona Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Rugpjūtis 14, 2016 Pritariu, galėtu dar ir kitur padaryto Saugia Zona. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 Aš už ,nes kartais tikrai nervina kai nori paskelbti skelbimą o tave paima ir nušauna. Mano pasiulymas būtu ,kad įrengti skelbimu kontora kokiam pastate ir ten butu saugi zona. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Tikrai būtų gera įdėja, nes būna kai rašai skelbimą ateina su peiliu papjauna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Aš už vien dėl to jog norint parašyt skelbimą kartais iš nugaros papjauna su peiliu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Pro 64 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Nelabai...Su peiliu pjauti vistiek galės, tai koks tolkas?Va,kad šaudyti ne..Bet ten ir nieks nesišaudo P.s gerą fotke ,aš ir už ir ne Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spri_Teee 14 Parašė Rugsėjis 4, 2016 Nelabai...Su peiliu pjauti vistiek galės, tai koks tolkas?Va,kad šaudyti ne..Bet ten ir nieks nesišaudo P.s gerą fotke ,aš ir už ir ne Nešaudo? O, kas nuotraukoje? +dar tu šaudai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose