Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Dealer_Ma

Dealer_Master

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dealer_Master


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/08/12 18:38


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp serveriuose žaidžiu apytiksliai ketverius metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Apie šį samp serverį sužinojau iš draugo.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?  Aišku ne laba norėjau palikti savo sęnajį serverį, bet man šičia labai patiko. daug naujų dalykų, kurių nebuvo manąjame. Matosi jog serveris tikrai, neblogas. Daug darbo bei atnaujinimų. Skaičiausi apie serverio atnaujinimus, tai palyginus prieš maniškį čia tai bent :D , Draugas žaidža jau gan senokai tai labai prašė kad prisijungčiau prie jo. Ir tiesą pasakius, jis buvo teisus. Čia tikrai smagu. Dar nieko panašaus nesu  žaidęs.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas misijas ivykdžiau. Misijas supratau, tik buso sunkoka jas ivykdyti, nes kaip naujokas šitame serveryje, dar gera nesiorientuoju minimape.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Teko padirbėti GreenSide gamykloje, ten nelabai įdomu, dirbau ir ugniagesiu, čia tai buvo įdomu, nes palyginus su darbais senąjame serveryje, manąjame darbai su pakvietimu neturi tokios reikšmės kaip čia darbai be pakvietimo. Kai pasiekiau Gaisrininko "Meistrą", supratau jog taip yra su visais darbais, tad pradėjau dirbti picerijos darbuotoju, dabar keliu darbo xp iki kol gausiu "Meistrą" ir ivykdysiu pasiekimą. taip ir su kitais darbais be pakvietimo, kol turesiu visų darbų, "Meistro" pasiekimą. Tada apsistosiu ties vienu darbu.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sunku nes susiradau vietinį žaidėją [kuris dirba gaisrininku], tai jis mane nuvežė iki elektronikos parduotuvės.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Tiesą pasakius taip, nes dar ne visur orientuojuosi ir daugumos svarbių serverio vietų nežinau, tai tenka panaudoti /gps komandą.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : TAIP BUVAU


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ 


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? 


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? 


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ 


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.