Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 27, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Susijes su telefonais ir kažkiek DPD darbu. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog dabar yra 5 ar 6 rūšių telefonai. Tai siūlau, kad DPD darbuotojai juos vežtu atskirai. O samp objektuose jų yra 10 skirtingų. Taigi nusipirkus kažkurį kitą jo dangtelis skirtusi. Tiesiog nokia būtu vienos spalvos, samsung raudonas ir taip kiti. 18865 - 18874obj id. Antras dalykas galbūt visai nieko būtu, kad reiktu juos pasikrauti. Tieisog namie, bute, o gal net eco degalinėse? Vistiek elektra kraunasi. Įjungtas telefonas kas 10min 1% nukristu baterijos. Rašinėjant sms kas 5 gal 10 sms tipo irgi 1$ baterijos nukristu. Vienas skambutis taip pat 1%. Krovimosi trukmė užtruktu neilgai, tarkim iki 5min. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Pirmame pasiūlyme manau būtu unikaliau, o ir darbo trūkumas DPD. O dėl antro taip pat manau unikalu bei prižiūrėtume savo telefona. Taip pat aš žiūriu į visus dalykus iki pačios mažiausios smulkmenos. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose