Fantom_Live 271 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Fantom_Live 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Negaliu spalvoti žodžiu , negaliu pakeisti žodžių spalvos anketose , tiesiog paspaudi ir neatidaro spalvų paletės . 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Paaiškinau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Jeigu naudoji Opera naršyklę arba Internet Explorer, tai ir neis. Įsirašyk Chrome ir viskas įdealiai veiks. Man irgi taip buvo įsirašiau Chrome be jokių bėdų naršau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Aš su crome , bet vistiek neleidžia , seniau viskas gerai būdavo .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Aš su crome , bet vistiek neleidžia , seniau viskas gerai būdavo .. Dabar paimkite ištrinkite Chrome ir padarykite kompiuterio restartą ir vėl per naujo įsirašykite ir viskas turėtų pagal viską veikti puikiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama. Pagalba suteikta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose