Rymka 0 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Rymka_Las 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Forume neleidzia dazyti raidziu. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: buna forume darbu atrankos, bet daugiausia ten reikia nudazyti raides, o man to neleidzia. Nezinau ka daryti, jau buciau patekes i norima darba, bet neleidzia dazyti raidziu pvz.: noriu kad kas as dabar parasiau butu zalia. Man to neleidzia. Galetumet gal video ar su SS paaiskint? Buciau labai dekingas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Nba 48 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Jei neina taip, tuomet galima mechaniniu būdu - Atsakymo pradžioje parašyk tekstas ir pabaigoje tavo atsakymo . Jei kažkas dar neaišku - parašyk į až man, padėsiu aiškiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Tema rakinama. Pagalba kaip supratau suteikta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose