German_Lexolite 19 Parašė Sausis 15, 2015 Sveiki, taigi parsisiunčiau photoshop'ą ir galvojau kažką padaryti. Žiūrėjau kelias pamokas kaip padaryti remelius, visus efektus dėjau pats iš akies, kaip man gražiau atrodė, avatarų dydžiai 150x300. Reikškit nuomones, kritikuokit kas blogai. Turbūt kaip ir supratot, tai mano pirmieji darbai su photoshop'u. PATIKO: +REP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 15, 2015 Kai kurie yra labai ištampyti,bent jau man nepatiko tau kai tempi laikyk shift'ą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 15, 2015 Kai avatarus mažini spausk SHIFT ir iur tada tempk, bus geriau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 15, 2015 Kai kurie stock'ai per daug suspausti..Bei nepamanei kad mes negalesim tavo avatarų naudot? Nes tu juos į vieną paveiksliuką sudėjai.. Kai kurie yra labai ištampyti,bent jau man nepatiko tau kai tempi laikyk shift'ą. Kai avatarus mažini spausk SHIFT ir iur tada tempk, bus geriau Darrel_Johnson - Norėjau sužinoti jūsų nuomonę, apie naudojimą niekas neminėjo, jeigu kam nors koks nors patiks, atsiųsiu į AŽ. Mantas_Dzonson, Ignas_Bandito - Na kai žiūrėjau pamokas kaip daryti avatar'us tai ten minėjo apie SHIFT laikymą, bet aš laikiau tempdamas, bet vistiek nesigavo kaip pamokuose, gal yra koks kitas mygtukas? Gal pas mane ne SHIFT, o koks kitas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 15, 2015 Darrel_Johnson - Norėjau sužinoti jūsų nuomonę, apie naudojimą niekas neminėjo, jeigu kam nors koks nors patiks, atsiųsiu į AŽ. Mantas_Dzonson, Ignas_Bandito - Na kai žiūrėjau pamokas kaip daryti avatar'us tai ten minėjo apie SHIFT laikymą, bet aš laikiau tempdamas, bet vistiek nesigavo kaip pamokuose, gal yra koks kitas mygtukas? Gal pas mane ne SHIFT, o koks kitas? Spausk shift, tada su pelyte tempk, ir atleisk pelytę ir tada atleisk shiftą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 15, 2015 Per daug istampyti bet kaip pirmas darbas tai normaliai sekmes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 15, 2015 Per daug istampyti bet kaip pirmas darbas tai normaliai sekmes. Dėkui už nuomonę, šioje srityje aš dar naujokas, tai man kiekviena kritika, bei paskatinimas daug ką reiškia. Spausk shift, tada su pelyte tempk, ir atleisk pelytę ir tada atleisk shiftą Na pabandžiau įvertink kuris geriau gavos: NAUJAS: Avataras, kuris viršuje: Aš asmeniškai didelio skirtumo nematau.. Gal kažką blogai darau? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 15, 2015 Afigeni avatarai dabar lekiu nusistatyti vieną iš jų <3,sėkmės tobulėjant,bei dėkui jog pasidalinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 15, 2015 Avatarai ištampyti. Tu juos sukėlei į vieną nuotrauką, tai tie kurie norės pasiimti, to negalės padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 15, 2015 Afigeni avatarai dabar lekiu nusistatyti vieną iš jų <3,sėkmės tobulėjant,bei dėkui jog pasidalinai. Dėkui už nuomonę, įdomu būtų sužinoti kuris iš jų tau patiko. Avatarai ištampyti. Tu juos sukėlei į vieną nuotrauką, tai tie kurie norės pasiimti, to negalės padaryti. Žinau, kad ištampyti, gal per didelius stockus emiau, o kaip ir minėjau viršuje, kam reikės parašys man į AŽ ir duosiu avatarą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 15, 2015 Labai ištampyti, bet gražus naudok Shift kai sumažini. Sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 16, 2015 Ant kaikurių nuotraukaų natosi, kad jos ištampytos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 16, 2015 Labai geri bei gražus avatarai, maladėc, bet per daug ištempti. :// Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 17, 2015 Ištiesų labai puikūs avatarai , šaunu jog daliniesi . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Ištampyti kaip *** kas, tobulėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Iš kur parauni tokių stockų žmogau? So beutiful man.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 2, 2015 Tikrai grąžūs avatarai! Sėkmės toliau kuriant kūrinius! Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 2, 2015 Man tai nepatiko avatarai, nes negražiai atrodo, avatarai ištampyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Vasaris 2, 2015 baisei istampyta, o seip visai neblogi avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Jeferson 1 Parašė Vasaris 2, 2015 Kai kurie visai nieko, priglausiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Grazus avatarai bet labai istempti.. sekmes kuryboje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Neblogi tikrai tik per daug ištampyti sekmės toliau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose