Sirioga_Master 17 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sirioga_Master • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Team_Mta • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: isedo kaip i taxi ir reketuoja kad vest arba susprogdint masina, superinis vip. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Titas_Sthanman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Alvarez 30 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 Žmogau man parašei , kad aš ** ir tada sakau paveži ir juokais sakau veži arba boom (nors aš to negalėčiau , net daryti) ir be to man buvo samp lag ir ėjau perkrauti samp po tavo ss Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sirioga_Master 17 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Žmogau man parašei , kad aš ** ir tada sakau paveži ir juokais sakau veži arba boom (nors aš to negalėčiau , net daryti) ir be to man buvo samp lag ir ėjau perkrauti samp po tavo ss eik eik netrynk lazankiu, ponas gerutis tipo galejai bent kazka paprastesnio priburti nes cia kosmosa kalbi Titas_Sthanman 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Rugpjūtis 20, 2016 VIP narys nebus baudžiamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose