Butyrka_Neision 0 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 s • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Butyrka_Neison • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_Park • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 PHOTOSHOPAS arba paintas pažiurėkit kai yra brukšnelis po Bmx ir prieš Park pažiiurėkit matosi kad photoshopas... Pats man grigori pasakė kad su photoshopu arba paintu padarys kad aš nebežaiščiau serve tai bando pasiekti savo.... Ai be to Jai netikite tikrinkit Logus aš šito nerašiau Ir dar vienas pastebėjimas aš niekada "nhj" nerašau Ir visada rašau lietuviškomis raidėmis, grigori kitą kartą labiau pasistenk Ir be to manes 19:57 serveryje nebuvo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Butyrka_Neision 0 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 PHOTOSHOPAS arba paintas pažiurėkit kai yra brukšnelis po Bmx ir prieš Park pažiiurėkit matosi kad photoshopas... Koks bruksnelis ko cia mazinies dabar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 Kitą kartą labiau pasistenk padirbti nuotrauką nes 19:57 manęs serveryje nebuvo tuo metu žaidžiau lol'a, ir be to aš lietuviškom raidėm rašau, ir nevartoju žodžio "nhj" Krč patikrins logus ir viskas bus aišku, baigiam postinti. Ai dar vienas pastebėjimas, matot kur yra tos žvaigždutės ten, jos susilieja, o žaidime kai parašai yra tarpai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 15, 2016 Žaidėjas nebus užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose