Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pagalbos

Osen_Mario

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, norėčiau paprašyti visuomenės pagalbos. Problema pas mane keista, taip jau buvo atsitikę, bet pavyko susitaisyti, bet dabar neišeina. Žodžiu - žaidžiant betkokį žaidimą (lolą, csgo) dingsta internetas ir reikia perkraut kompą, kad atsirastų. Pirmiausiai recoverinau windowsus (praeitą kartą man tai padėjo), kai ir tai nepadėjo, ištryniau daugelį programų ir įvairius failus, kurie yra nereikalingi, su antivirusinę prascaninau visą kompą, jokių virusų, nieko nerasta. Nesuprantu kame bėda, ką daryti. Gal yra dar žmonių, kam tai yra buvę ir susitaisėt? Arba šiaip nusimanantys? dėkui už bet kokią pagalbą.

 

 

Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:

• Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);

Redaguota Teddy Wudson

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man irgi taip buvo, kad lošiau SA-MP, lolą ar csgo ir dings internetas. Po teikėjų sprendimo pasirodo, kad mano internetas nelabai gerai traukia, dėl interneto įrangos pasenėjimo ir interneto ryšio kraukimo. Galėjo būti, kad kai užsisakėte internetą jums viską sudėjo, pajungė viską naudojotės gerai, bet jeigu visą įranga interneta buvo blogai pagaminta ir po laiko lauke tie laidai, ar antena peršalo ar sušlapo ir taip dar daugiau pagadino įranga. Ir kai man pasakė šį dalyką aš kreipiausi konpencacijos, kad blogai pagamintą įranga man pakišo jie sumokėjo konpencacija ir sutvarkė viską nemokamai ir dar davė 3 mėnesių garantiją, jeigu vėl sugestų galėtu sutvarkyti nemokamai. Ir po tų 3 mėnesių vėl atsirado tie interneto trigdžiai, dinginėjimai, kinbinėjimai tada vėl interneto teikėjus pasikvietėme jie pradėjo mums meluoti, kad mes patys sugadinome. Tada davėme į teismą, kad gamina blogas įrangas internetui, jie tada sumokėjo kiek laiko naudojomies internetu visus pinigus atgal pervedė į banko sąskaitą ( karočia sumokėjo visus pinigus kiek jiems buvom sumokėje už internetą  bei įranga). Tada pasikeitėme į kitą internetą Mezon ir pamiršau jokius trigdžius, lagus ir kt. Prieš užsisakant įrangą reikia pasižiurėti atsiliepimus apie teikėjus, nes ten žmonės daugiausiai rašo ar geras ar blogas teikėjas ir kt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man taip buvo , kaip persirašinėjau win ir iki galo visų reikalingų failų nesusirašiau . 

Buvo ir taip , kad ištryniau kažkokią programą , ir nebegaudė interneto .
Tai kažkuris variantas pas tave irgi manau bus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Naudojami 3 kompai, su kitais 2 viskas puiku, tik su šituo probelmos, tekėjai atkrenta. Sabai, kaip sužinojai kokią ten programą ištrynei? Blem žudo mane tas kompas.

Žinok tikrai nepasakysiu kokią . Jeigu tau po programų trinimo taip atsitiko , bandyk daryt Win BackUp , turi būt control pannel funkcija atkurti duomenis šiek tiek laiko atgal

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.