Tommy_Salvatrucha 89 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Sveiki visi taigi nebuvo ką veikti tai sumaščiau kakžka pafotošopint tai va darbai , vertinkit. Ir naudokit kaip parašus. Dioba_Launch Jeremy Santos Jamal Washington 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Tikrai neblogi, gražios spalvos. Pasiemiau porą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Falanji 447 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Gražūs atrodo, bet su logotipu man nelabai patiko. Toks panašus ne į parašą, o į facebook cover'į. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve Stanley 35 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 TIkrai gražus tik vo tas paskutinis man nelabai gražiai atrodo, bet visi kiti tikrai liux +r3p Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Labai gražūs darbeliai, šauniai pasidarbavai, papsausiu +rep. Sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Salvatrucha 89 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Tikrai neblogi, gražios spalvos. Pasiemiau porą. Okey , šaunu jog pasiimei. Gražūs atrodo, bet su logotipu man nelabai patiko. Toks panašus ne į parašą, o į facebook cover'į. Ačiū labai , tai čia kažkas tokio kaip coveris , jo nu ką žn sumasčiau tokio didžio tai ką žn nrml čia yra. TIkrai gražus tik vo tas paskutinis man nelabai gražiai atrodo, bet visi kiti tikrai liux +r3p Ačiū labai , nu paskutinis yra paskutinis . k tada dq. Labai gražūs darbeliai, šauniai pasidarbavai, papsausiu +rep. Sėkmės kituose darbuose. Ačiū seniuk , dq dq , dekui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Visi gražūs iskyrus nepatiko 5 darbėlis negraži spalva bet anyway čia tik mano nuomonė sėkmes kituose darbuose.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gaxas 16 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Man patiko šito spalvos. Daugiau nieko gero pasakyt negaliu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Visai gražūs darbeliai man patiko. Mldc kurk toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Mldc grazios spalvos tik tas paskutinys nelabai, bet mldc pasistengei lauksim dar tavo darbu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose