Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Mindaugas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2001-07-03 man yra 15 metų • Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Jei šito norite. Duodu tik draugams • Apibūdinkite savo charakterį: Esu drovus, kantrus, linksmas, išdykęs , sportuojantis, mėgstantis kompanija. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas ir Krepšiniu. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežinau netgi. Nelyginu save su kitais. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiemu futbolu, kai tik geras oras užkliūna ir iškart futboliuka sumetu su draugais. Domiuosi krepšiniu ir SAMP. Laisvalaikiu sportuoju, būnu su draugais. • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Užsimaniau pažaisti su draugu kokį žaidimą. Jis pasiūlė SAMP, o aš jo neturėjau. Tai jis padėjo įsirašyti ir pradėjome žaisti durniausiame serve L * * . Toliau nereikia sakyti koks serveris, juk žinote patys. • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Per L * * žmonės pradėjo daryti nesamonęs ir mes su draugu užsimanėme pradėti kitame serveryje. Ieškojome visokiuose topuose nieko neradom į kaimelių gyvenimą kol nepamatėme užrašo - RedCounty miesteliai. Tenais užėjome ir patiko pati serverio specifika ir pradėjome žaisti. Aš pradėjau ne su šituo acc žaisti, o su kituo. Kas artimiau bendrauja su manim žino. • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Sieksiu galbūt reputacijos. Kad visi pažinotų ne tik kaip žaidėją, o kai kokį draugą. • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Siekiu savo specialybės tai - neapsisprendžiu :/ • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu sesę jai 24 metai gimusi lapkričio 1. Turiu šuniuką Jorkšyro Terjerą vardu Rokis. • Ar turite merginą?: Taip • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Kaip ir neturiu ką. Sužinojote apie mane bent truputį. Jei norite sužinoti išsamiau P.M. • Jūsų nuotrauka (privaloma): http://imgur.com/a/9flf7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Falanji 447 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Sveikas atvykęs į GreenSide, gero žaidimo Tau ir tau Sėkmės ateičiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dom_Makarom 7 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Sveikas, sėkmės serveryje, gal esi ir jaunas , bet išdrysai parodyti savo rožą serverio žaidėjams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haku_Rinha 546 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 (redaguota) Sveikas ĮŽEIDIMAI, ĮŽEIDIMAI, bet tikiuosi panormalėsi. Suauk biškutį ) Narys įspėtas žodiniu įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Rugpjūtis 19, 2016 Teddy Wudson Matt_Casartelli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Sveikas Minde, sėkmės tau dušmanuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose