Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 28, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Bit/Modestas_Wolf • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Arnis_Aspire • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinima, Name tag • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :jo video https://www.youtube.com/watch?v=m5rpnZwLb7A irodtmai jog jis ikele video irodymai jog jis sake kad gali video ikelt ••• Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Vasaris 28, 2015 Na, name Tagas yra ne Cytas ir is kur zinai kad as dariau sita video gal kitas zaidejas dare turi pirma isitikinti, o ne iskart baninti ir vapse zinau daug kas naudoja ta Name Taga ir kur video ir bet vistiek kitu nebaninat o mane butinai, ir dar free banas nu nezinau ka ci jums gliu pasakyti bet zluge. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 28, 2015 (redaguota) Name Tag yra draudžiamas šiame serveryje. #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas. Redaguota Vasaris 28, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 28, 2015 Na, Name Tagas yra ne cytas o cleo modas taiva bisky keista kad uz tokius dalykus baninat nes visi man sako kad kiti sake kad galima ji naudoji jai labai reika, ir va as jo net nenaudoju visa laika as tik naudoju ji kai man labai reika ti nezinau kazkaip keista, nes pvz ne tik as viena naudoju... name tag yra uždraustas šitame serveryje, todėl galima už jį banint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 28, 2015 Anketa tvarkinga. Šiame serveryje yra neleistinos programos kurios palengvina žaidima. Nametag - palengvina žaidimą. Pas mus nametag nėra leidžiamas. Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose