Mantas Shelby 12 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Cia pateiktas tik kanalo pristatymas tad laukite tolimesniu video.Jei patiko prenumeruokit ,laikinkit.Video ne mano o pazystamo.Tai tik pradžia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Nieko gero pristatymas, bent jau man, random žaidimai eina, galėjai kažką geriau sukurt, P.S intro keiskis, nes jau pabodus ta muzika. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker Lee 20 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Per daug žaidimų, per didelė jų kaita, reikėjo trumpesnį, bet kokybiškesnį daryti. Tai tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Nieko įspudingo nematau, vieni žaidimai tik... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose