Mister_Spagetis 34 Parašė Rugpjūtis 20, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Emka_Semka 2) Kokios pagalbos jums reikia?: del addon ir launcherio 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Man samp veikia tik su addons ir man neleidzia i greenside serva tai tipo atsisiust launcheri reik ir veiks su addons? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Rugpjūtis 20, 2016 Atsisiųsk senesnę SA-MP addon versiją (1.9), pats nesu bandęs, tačiau man sakė, kad ši versija veikia su launcheriu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Spagetis 34 Parašė Rugpjūtis 20, 2016 Atsisiųsk senesnę SA-MP addon versiją (1.9), pats nesu bandęs, tačiau man sakė, kad ši versija veikia su launcheriu. Bet as galiu ir su naujesne addons versija zaist tik reik launcherio ane? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
C`Cerkute 42 Parašė Rugpjūtis 20, 2016 Launcherio reikia visiems Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Tema rakinama. Problema nebeaktuali, nes launcherio nebėra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose