Gytis_Grs 12 Parašė Rugpjūtis 20, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Gytis_Grs2) Kokios pagalbos jums reikia?: Dėl acc susigražinimo3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Yra taip - Aš kažkada prieš menesi norėjau susigražinti account , tai padariau per "susigražinimai " bet jis buvo mano "SPAM" Gmaile ir po savaitės išsitrynė . Tai užmiršau slaptažodi , ir kai noriu db vėl susigražint kad man atsiustu koda i gmaila raso kad jau buvo panaudotas . Krč kas čia per systema. Negaliu vel naudot savo Gytis_Grs gmailo antra karta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gytis_Grs 12 Parašė Rugpjūtis 20, 2016 (redaguota) Nu žodžiu nepadeat leavinu projekta Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 21, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Rugpjūtis 21, 2016 Dėl tokių dalykų kreipkis į administraciją privačiai, čia jei gali nepastebėti - skype greensidelt.pagalba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 http://greenside.lt/gs_recoveries/atgavimas.php Tema rakinama. Pagalba suteikta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose