Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Pasiūlymas visiems serverio darbams su pakv]

Ivan_Petrov

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ivan_Petrov

✔ Koks tai pasiūlymas: Visuose darbuose yra rangai, bet darbinės transporto priemonės nėra susietos su rangais, tad manyčia jog būtų gerai kad nesant tarkim 2 rango neitų įlipti pvž: Į dpd kurjerių darbinį transport'ą "Rumpo".

Na pateiksiu pavyzdžiu: 1 rango naujokas, dirba, direktoriaus žaidime nėra, nėra ir pavaduotojo, jis pasiima DPD darbo mašiną " Rumpo " kuri skirta nuo 2 - ojo rango darbuotojams, ir su ja dirba. Reikėtų padaryti taip pvž: į Rumpo įsės tik 2 ar 3 rangą turintis asmuo, o 1 rango asmeniui įsėdus į 2 rango transport'ą jis bus išlaipintas ir jam bus pranešta " JOG ŠIS TRANSPORTAS NEJUMS " AR NEPAGAL JŪSŲ RANGĄ " Na kaškas panašaus.

 

Taip pat, idėja yra tokia, jog padaryti pagal rangus skirtingus uždarbius, ir keliantis rangą, į minutę būtų galima gauti daugiau eurų pvž:

1 - rango gauną į minute - 40/e

2- rango gauną į minute - 45/e

3- rango gauną į minute - 50/e

4- rango gauną į minute - 55/e

5- rango gauną į minute - 60/e.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Na būtų paskatinimas ir pašaukimas darbuotojams dėl ko dirbti darbą su pakvietimu, dėl ko keltis rangą, ir labiau vertintų darbą, būtų atsakingesni ( kurie kėlėsi rangą - ir užsikėlė iki max, bei gauna maximalią to rango sumą ). Bei pagyvintų žaidimą, juk realybėje seimo narys, ir valytoja negauna tokios pačios algos.

✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Patiko? SPAUSK "Patinka"

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su tavo įdėja išties gal ir sutinku, bet manau užtektų ir nuo 50 pradėt.Na bet čia ne mano spręst.Sakau už. Bei manau, suaktyvėtų darbuotojai, greičiau rangą keltusi ir pan.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.