Deividas'Marquez 0 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Marquez • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Deividas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 17 metų birželio 19 diena. • Jūsų gyvenamasis miestas: Šilalė. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): SnapChat: deividass99 • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas, linksmas, bendraujantis, neieškantis žodžio kišenėje. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Visi esame lygūs, nesu išskirtinis. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Lošiu SAMP, krepšinį. Domiuosi krepšiniu, laisvalaikiu žaidžiu samp, būnu su draugais, bei žaidžiu krepšinį. • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Draugas pasiūlė palošti, tai aš susidomėjau, ir man labai patiko. • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Internete. • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Esu paprastas žaidėjas, lygiuosiuos į kitus serverio žaidėjus, sieksiu kokių nors bent pareigų. • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Krepšininkas. • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu. • Ar turite merginą?: + • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Pakaks, norės, parašys į až. • Jūsų nuotrauka (privaloma): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 hahah šmaišktus tu :/ ispėjimai is coming Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmwbmw 62 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 sveikas malonu susipažinti o ta foto gera sėkmes žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas'Marquez 0 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Rimantai, tai žinoma, kad šmaikšyus. Įspėjimų nebus. Bmw o sv, pamenu tavę, kai buvom gaujose, dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Tema rakinama. Temos autorius forume jau užblokuotas o ir temoje yra padarytų pažeidimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose