German_Lexolite 19 Parašė Sausis 16, 2015 Nuo v3 dalies galite siųstis mano kurtus avatar'us, gero naudojimo! Taigi kritikuokit, vertinkit, siūlykit kažką, visų jūsų nuomonės man svarbios. PATIKO: +REP <<ARCHYVAS>> Avatarai - G'Lexolite v1: SPAUSTI ČIA Avatarai - G'Lexolite v2: SPAUSTI ČIA Siųstis avatarus: http://imgur.com/a/DgzEe Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 16, 2015 Labai grazus stock mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 16, 2015 LAbai gražus,man patinka,o kaip galiu pasiimti viena iš jų ? Bėja neberei kdaugiau ir taip daugiau nei pusewebo vis avatrai.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 16, 2015 Labai gražus avatrai taip pat su panelėmis kaip man ir patinka, sėkmės ir toliau tobulejant su avatarais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 16, 2015 Labai grazus stock mldc. Labai gražus avatrai taip pat su panelėmis kaip man ir patinka, sėkmės ir toliau tobulejant su avatarais LAbai gražus,man patinka,o kaip galiu pasiimti viena iš jų ? Bėja neberei kdaugiau ir taip daugiau nei pusewebo vis avatrai.... Dėkui už nuomones, stengsiuos tobulėti. ERNI - aiškiai parašyta viršuje iš kur parsisiųsti... Freepostini, neskaitęs informacijos... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 16, 2015 Kaip tu tokių nuotraukų randi gražių Ir padarai tokius olele avatarus ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 16, 2015 Na nėra nieko čia ir kritikuoti tiek viskas gražiai padaryta yra,bent jau man nu man patiko tikrai,kurk ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 16, 2015 Mldc gražus avatarai like net negaila daugau tokiu Visada gražius padarai nenuleisk ranku ir toliau daryk. Arba kokiu parašiuku padaryk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 17, 2015 Labai puikūs avatarai šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Stockai gražūs, bet per daugi štampei.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Ir vėl taipogi labai šaunu ir tobula. <3 Lemon_Madeit Velnelis Camel Tadas_Bass 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose