Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Štai mano pirmi keli avatarai. Jei norėtumėte daugiau panašių temų ar avatrų, pakomentuokite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://imgur.com/a/ZLZ01 Atsiprašau, kad įkeliu į imgur o ne iškarto. Tiesiog nemoku :/ Jamal Washington 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Labas, pirmas avataras tikrai puikiai atrodo, šaunu paspausiu +rep, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Carter 1 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Nu ką žinau, visai neblogi tokie. Bet dar yra daug tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Henry_Setaga 96 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Sveikas, tikrai patiko tavo avatarai kur ir toliau! Chris Brown 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris Brown 3 Parašė Rugpjūtis 23, 2016 Avatarai tikrai verti dėmesio, norėčiau daugiau, kelis pasiimiau, dėkoju. Henry_Setaga 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Aciu jums uz komentarus, jei jums patinka siandien ikelsiu dar pora. Jei norite sau avataro P.M. gal kazka padaryciau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Man asmeniškai tik 1 patiko antras labai sunkiai suprasi kas ten parašyta reikia ilgai isižiūrėti nu bet čia mano nuomonė kurk toliau ir tobulėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmwbmw 62 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 sveikas tikrai gražus avatarai sekmes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 ATNAUJINIMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar vienas avataras mano kurtas: http://imgur.com/a/r6Lqc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anglas :3 22 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Pirmas avataras osum, bet tas antras tai ką žinau. Nesuprantu kur žiūrėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Carter 1 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Na kur atnaujinai gražesnis, negu preiti įkelti darbeliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Akys dega nuo tokių avatarų ir nuo tokių free posterių. Sunku pasižiūrėt youtubej tutorialą? R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 8, 2016 Tema rakinama Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose