Renn_Bond 94 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ren_Bond • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Dede_Lifanovas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Aimas , iš kitu serveriu prisivelka , kol keliu irodymus , žodžiai " atėjom tik pačytinti " viska vėl neigia kas per nubai renkasi iš kitu servu • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Lifanovas 2 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Ten pirmai kur tave šaudziau tai nieko neirodo normaliai šaudziau, beto ts irodymai taip pat nieko neirodo ten galejo kalbeti betkas. O ten kai mirei ir aš vel i tave šaudziau tai tu prabegai pirma karta ir aš vistiek šaudziau i ta gale taves jai bučiau aimas butu mano taikinukas tave sekes bet neseke ir tada kai begai atgal aš jau buvau nušoves ta gale taves, tai pradejau šaudyti i tave... Tai kur čia aimas ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Ten pirmai kur tave šaudziau tai nieko neirodo normaliai šaudziau, beto ts irodymai taip pat nieko neirodo ten galejo kalbeti betkas. O ten kai mirei ir aš vel i tave šaudziau tai tu prabegai pirma karta ir aš vistiek šaudziau i ta gale taves jai bučiau aimas butu mano taikinukas tave sekes bet neseke ir tada kai begai atgal aš jau buvau nušoves ta gale taves, tai pradejau šaudyti i tave... Tai kur čia aimas ? Tu ne mane šaudei protinguoli ne mano video , mano banas paskirtas tik video ne mano , asmeniškai man matosi viskas aiškiai , jums iš ten atėjus čytai yra yprasta, vienas gavo bana visi iš teamspeako išbėgot lauk. Taip, kad eik iš kur atėjęs ir kaip tu ten sakei , "aš jau ten viska pasiekęs ateisiu čia užkariaut drk pasimt " sekmes aimeri! P.s visi tie jūsu skardus ir keistas balsai , iš tos pačios šaikos kur ddosinot nekaltus žaidėjus per Ts, Atsigaukit su tais savo pigiais linkais. Pro ddoseriai mat 9000 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Anketa patvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose