Dede_Lifanovas 2 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dede_Lifanovas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ren_Bond • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Tavo banned anketa nuspresi tikrai ne tu nes tu esi čia išvis nulis kaip ir pats sakei " atėjom į šita serva tik pačytinti P.S girdisi viskas video. " http://greenside.lt/index.php?/topic/34028-ren-bond-banned-dede-lifanovas/#entry201491Nykit iš serverio į savąji čytinti - čia ne vieta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Lifanovas 2 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Tai kad ten net ne aš sakiau XD TS irodymai vpš negalioja ten galejo pasakyti betkas. Beto ten pirmai kur tave šaudziau tai nieko neirodo normaliai šaudziau,. o ten kai mirei ir aš vel i tave šaudziau tai tu prabegai pirma karta ir aš vistiek šaudziau i ta gale taves jai bučiau aimas butu mano taikinukas tave sekes bet neseke ir tada kai begai atgal aš jau buvau nušoves ta gale taves, tai pradejau šaudyti i tave... Tai kur čia aimas ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose