Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Paprastas darbelis (Manuelis)

Mrs Nobody

Rekomenduojamas pranešimas

Nežinau, man tai negražu, labai paprasta, su tais text bar'ais (username; password) bandei kažką kitokio padaryti, bet nekažką atrodo, čia maždaug kairėj pusėj užrašas, o dešinėj pusėj įrašyt reik? Vien iš pritaikymo pusės galvok, tekstas netilps į tą dešinį laukelį, jei bus toks pats dydis kaip ir to kairėj. Tada username ir password tekstų padėtis kažkokia keista, čia irgi kažkas įmantraus bandyta (vienas viršuje, kitas apačioje), man taip pat negražiai atrodo, ir dar jei mano akys neklysta - ne toks pats tarpas yra tarp apatinio baro viršaus ir teksto ir tarp viršutinio baro apačios ir teksto.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man labai patiko. Truputi pakoregavus būtu puiku. Norėčiau patarti kur galėtumėte panaudoti šita darbelį. "Taigi galite sukurti Greenside.lt programėle ant ANDROID ir APPLE, taip žmonės galėtu naudotis forumu tiek ir išvyke tiek ir namuose prie WIFI. Taip žinau kad galima ir per google, bet man asmeniškai užknisa kas kart reikia ivedinėti "greenside.lt" spausti vėl spausti dar jeigu pastringa telefonas ar kas. Programėle padėtu sutaupyti laiko, ir būtu žymiai paprasčiau. Manau imetus dar pora reklamų uždirbtumėte"

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tema rakinama.

Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM;

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.